BijBrenda

On Tour

Workshops & privélessen op locatie

Woon jij niet in mijn regio maar wil je een privéles boeken? Dat kan nu!

bij brenda on tour​

Hoe het begon...

Sinds januari 2022 heb ik, naast mijn uitlaatservicebus, een tweede bestelauto gekocht. Het idee achter de aanschaf van deze auto had ik al jaren. Een reserveauto om tijdens onderhoud van de bus gewoon door te kunnen werken en een kleinere auto om mee naar privélessen te gaan.

Met de komst van deze bestelauto ging er ook een droom in vervulling. Met een demontabele camperinrichting bouw ik de auto binnen tien minuten om tot een camper, het begin van BijBrenda on Tour.    

de mogelijkheden

Workshops, lezingen & privélessen

Ik hou van lesgeven en ik ben gek op wandelen in verschillende natuurgebieden. Dit kan ik nu perfect combineren. Ik geef 1x in de maand op zondag privelessen in Berlicum in Brabant. Soms bij de mensen thuis maar ook vaak in 1 van de natuurgebieden daar. Meer informatie over de privelessen is te vinden onder het kopje Hondentraining.

Daarnaast verzorg ik ook regelmatig workshops bij collega´s of op evenementen. Ik geef graag workshops tricks en trucs, hersenwerk of dogdance. Maar uiteraard zijn er op verzoek ook veel andere mogelijkheden. Zo geef ik regelmatig lezingen bij fokkers aan de nieuwe puppyeigenaren. De toekomstige eigenaren leren van alles over de ontwikkelingsfases, gedrag en leerprincipes. Een mooie start voor zowel de pup als eigenaar. 

Foto's uit de praktijk

Een kleine sfeerimpressie van BijBrenda On Tour

Reviews

Heb je vragen over
BijBrenda On Tour?
Stuur me gerust een berichtje.