Buster

Buster is mijn eerste eigen hond. Eindelijk een border collie, een droom die in vervulling ging. Buster is geboren op 8 november 2007 bij een boer in Brabant.

Zijn eerste gezin kon Buster helaas niet bieden wat hij nodig heeft. Via de herplaatsing is hij begin december 2008 bij mij komen wonen. 

Met Buster heb ik diverse cursussen gevolgd, van gehoorzaamheid tot diverse hondensporten. Buster had flink wat gedragsproblemen, was snel angstig en kon gemakkelijk naar mensen happen. Mede daardoor raakte mijn interesse in hondengedrag steeds groter. Ik vond het geweldig om hem te leren begrijpen en begeleiden. Door jarenlange trainingen, veel geduld en heel veel liefde is hij nu de beste hond die ik me kan wensen. 

Buster is een heerlijke hond om mee te werken; hij heeft veel energie, een enorme will to please en is super slim. Behendigheid, flyball, treibball, frisbee, dogdance en speuren vindt hij geweldig. Ook voor een rondje fietsen of hardlopen is hij altijd in. Naarmate hij ouder wordt doen we steeds meer denk- en zoekspelletjes. Buster kent tientallen trucjes en haalde als skateboardende hond de Nederlandse televisie.

 

In de uitlaatservice is Buster onmisbaar. Ik noem hem altijd mijn beste collega op vier pootjes. Hij zorgt voor rust in de bus, hij houdt de honden bij elkaar en corrigeert waar nodig. Ook bij de puppylessen die ik geef voor helpt Buster wekelijks als ik de pups in groepjes laat spelen.

Buster is niet alleen mijn beste vriend maar ook die van Timber en Juna!

Buster is 2 maart 2021 op een leeftijd van 13,5 jaar ingeslapen. Ik mis hem enorm maar ben vooral onwijs trots op wat wij samen bereikt hebben! 

uster boom.jpg
buster 3.jpg