Reviews

Onze hond Diesel is in de gelukkige omstandigheden dat hij door de weeks alle dagen met Brenda mee mag. Brenda's kennis, ervaring en onvoorwaardelijke liefde voor "haar"honden maken haar een lot uit de loterij.  Brenda staat altijd klaar voor ons en Diesel. Als Diesel zou kunnen praten zou Brenda met stip op zijn eerste plaats staan. 

- Baasje Diesel - 

Brenda is voor Bram de allerleukste en de allerliefste …als Bram Brenda ziet gaat hij spontaan "gillen" van geluk! Bram geniet van de speciale uitlaatmomenten in een fijne groep waarbij Brenda onbetwist ,duidelijk en positief de leiding heeft! En soms gaan we met Bram op cursus bij Brenda. Dankzij haar deskundige en positieve begeleiding hebben wij een heerlijke, goed luisterende en speelse hond waar we iedere dag van genieten! 

 - Baasje Bram - 

Wij zijn heel blij dat onze hond met deze super trainster mee mag. Hij is best eigenwijs maar luistert perfect naar Brenda. De honden die met haar meegaan zijn ook allemaal fijne stabiele dieren. 

- Baasje Dimple- 

Ik ben super blij dat Job mee mag elke week. Hij lijkt te weten wanneer ze komt en kijkt uit het raam of je al komt. Hij is altijd heel blij met de wandelingen en ligt s middags zeer te vreden na te genieten. Dus.... zijn vrouw is heel blij met je

- Baasje Job- 

Our 5,5 year old Australian Shepherd has been walking with Brenda & her pack for around 2 years now. Normally very particuler about who he spends time with, he took to Brenda immediately and his continued wild enthusiasm each time he sees her is statement to her love of dogs and the way she handles her work. Clearly born with a natural passion for animals. Brenda is friendly, calm, caring and full of energy. Above all she is always positive, very professional and knowledgeable in her field. I highly highly recommend her. 

- Owner Raffah-   

Voor Rifka is het een feest om met Brenda mee te gaan, en wij weten haar bij Brenda in goede handen. Veel kennis van zaken, een grote liefde voor en interesse in onze hond, altijd bereid om mee te denken en te kijken, kortom, beter kun je het als baasje niet hebben!

- Baasje Rifka - 

Brenda loopt al vanaf haar startperiode met onze honden, en daar zijn wij super blij mee. Zij laat nooit verstek gaan, is erg proffessioneel en geeft goede tips en hulp als dat nodig is. Zij gaat lekker lang op pad, maakt niet uit wat voor weer het is. Onze hond komt altijd blij en voldaan terug van de wandeling. 

- Baasje Yazira- 

Billy en Max mogen een keer per week "bijBrenda" dat is iedere week weer een feest. Lekker op pad met de roedel, konijnen zoeken en knuffelen met Brenda. s Avonds zijn ze moe en tevreden en hebben ze duidelijk een topdag gehad. Echt een kadootje voor je hond! 

- Baasje Billy en Max- 

Onze toller Sammi is heel lief en sociaal maar ook wat angstig en heel gevoelig. Ik twijfelde daarom hoe leuk het voor haar zou zijn om met een hondenuitlaatservice mee te gaan. Toen ze een jaar was, ging ze voor het eerst mee met Brenda. Ik moet zeggen, Brenda is echt superlief en heel zorvuldig. Ze zorgde ervoor dat Sammi zich al heel snel op haar gemak voelde, en tegelijk is Brenda heel duidelijk naar de honden, bijvoorbeeld bij het uit de auto springen. Dat wordt meteen op de goede en veilige manier aangeleerd. Het met een fijne roedel honden optrekken doet Sammi heel goed. Ze is vrijer en stoerder geworden naar andere honden. Voor ons is het heel fijn om te weten dat Sammi het heel erg naar haar zin heeft. En wij genieten mee door de foto's en filmpjes die Brenda af en toe stuurt. 

 - Baasje Sammi - 

Job is elke donderdag super blij als hij de auto van Brenda hoort. Hij blaft eenmaal in de week en dat is op donderdag. Hoera hij mag weer heerlijk mee. Heel grappig. Brenda geweldig hoe je communiceert met Job

- Baasje Job - 

Wat heerlijk dat Totti en Ollie elke week mee mogen wandelen met Brenda! Ze vinden het zo heerlijk dat ze nu 2 keer per week mee mogen! Vol vertrouwen geef ik ze mee met Brenda, ze heeft alle honden super onder controle, is lief en attent. Bedankt Brenda. 💕

- Baasje Totti en Ollie - 

Voor Buddy is de uitlaatroedel bij Brenda heel fijn. Hij voelt zich enorm op zijn plek en weet precies wat er van hem wordt verwacht. Hij is dolenthousiast als hij wordt opgehaald. Brenda is heel lief voor de honden maar ook duidelijk, dat maakt de roedel een veilige plek voor onze Bud. We zijn dan ook heel blij dat hij 3 dagen met Brenda ‘en de jongens’ mee mag

- Baasje Buddy - 

Er is niemand anders die ik zo vertrouw met mijn honden als Brenda. Enorm veel ervaring, kennis en hondenliefde en bovendien een heel erg lief mens. Wat ik ook fijn vind aan Brenda, het is geen hondentuttebel, ze is duidelijk en eerlijk, en zegt dingen zoals ze zijn. Fijn voor mens en hond

- Baasje Agatha en Teun- 

Spike is helemaal gek op Brenda en loopt wekelijks mee met haar. We kennen Brenda ook als hondentrainer en dit merk je ook bij de uitlaat. Ze weet veel van honden en gaat op een fijne manier met de honden om. We zijn heel blij met Brenda en willen haar niet missen

- Baasje Spike- 

Brenda is een zeer gepassioneerd 'hondenmens'. Ze is 100% betrouwbaar, liefdevol en geduldig naar onze hond. Brenda is zeer flexibel, opvoedkundig altijd lekker bezig met de honden en er heerst rust binnen de roedel waarmee ze in weer en wind op stap gaat. Je kan je geen betere wensen voor je hond dan Brenda! 

 - Baasje Keet - 

Brenda is zeer betrouwbaar, professioneel en heeft een grote betrokkenheid. Onze hond Sam was dertien jaar toen ze bij Brenda kwam. Sam was in korte tijd oud en wat depressief geworden. De wandelingen in de groep bij Brenda deden haar geweldig goed, ze leek in enkele weken wel jaren jonger geworden: fit, vrolijk en speelde zelfs weer met de andere honden. We zijn super blij dat Brenda op ons pas is gekomen.

- Baasje Sam - 

Lara is bijna anderhalf jaar en gaat twee ochtenden met Brenda mee. Ze vindt het geweldig, ze weet niet hoe hard ze Brenda naar de auto moet trekken. Ik heb Brenda leren kennen bij o.m. de puppy-cursus en heb gezien hoe ze met honden omgaat en hoe honden op haar reageren. Ook vind ik het belangrijk dat Brenda een opleiding bij Dogvision heeft gedaan. Ik geef Lara met plezier en zonder zorgen met Brenda mee.

- Baasje Lara- 

Spaanse windhonden met een groot jachtinstinct, die geef je niet makkelijk mee aan vreemden. Brenda weet als geen ander in te schatten wanneer en of ze los kunnen. Mijn honden geven een heel concert als ze Brenda's bus zien verschijnen, ook als dat "in het wild" is. De verlegenste van de twee is heel wat stoerder geworden sinds ze met haar vrienden op pad gaat en de stoerste is wat rustiger geworden sinds ze mee gaan. Ze zijn gek op haar en volgens mij is dat wederzijds ;)

- Baasje Igor en Evi -