Mijn visie

Elke hond is uniek en daarom is hondentraining maatwerk. Honden leren graag en in mijn ogen stopt leren nooit. Het welzijn van de hond staat bij mij voorop. Tijdens mijn lessen train ik op een positieve manier. Gedrag aanleren gaat heel snel, als de hond ( voor ons) ongewenst gedrag laat zien, gaan we ander gedrag aanleren. Daarnaast ben ik een groot voorstander van management en een pro actieve begeleiding. De lessen geef ik niet alleen aan huis maar ook in verschillende wandelgebieden. Zo kunnen we de aangeleerde commando´s ook in de praktijk oefenen. Verder varieer ik veel in trainingen en is er veel ruimte voor speel- en snuffelmomenten. 

Met de honden van mijn uitlaatservice ben ik constant bezig met de individuele behoeften van de honden. Sommige honden willen graag maar met 1 andere hond spelen terwijl anderen graag met meerdere vriendjes in een veld ravotten. Doordat mijn terrein in vijfen op te delen is, is hier voldoende ruimte voor.  Daarnaast kijk ik qua training goed waar de hond blij van wordt en waar hij baat bij kan hebben. Zo wordt de ene hond heel blij van springen en wil de andere hond liever op snuffelsafari. 

Ik streef ernaar om honden zowel fysiek als mentaal voldaan naar huis te brengen. In de praktijk betekent dit dat de honden niet de hele tijd keihard achter elkaar aan rennen maar dat er ook genoeg snuffelmomenten aangeboden worden. Ook tijdens privélessen besteed ik veel aandacht aan de balans tussen actie en rust.  

158910156_3727060383996025_2109620389350