From Dutch Pepper Twisting Timber is 28 januari 2014 geboren bij Jessica en Jeroen Peperkamp in Geldrop. 

Timber is een fantastische hond om mee te werken. Al snel zijn we begonnen met obedience trainingen en toen Timber 1 jaar oud was liepen we onze eerste wedstrijd. Nog datzelfde jaar werden we eerste op het Nederlands Kampioenschap in de Novice klasse. Hoe trots kun je zijn! Timber werkt keihard zowel binnen als buiten de ring en laat zich zelden afleiden tijdens de training/wedstrijd. Timber is inmiddels C-only wat betekent dat wij samen op het allerhoogste niveau lopen. 

Elke dag gaat Timber twee keer mee naar het bos of de duinen. Daar is hij druk met jagen op konijntjes of eekhoorntjes. Spelen met dennenappeltjes en zwemmen behoren ook tot zijn favoriete bezigheden. Timber is geen hond die buiten met andere honden speelt, hij wil liever met rust gelaten worden en negeert zelf ook alle honden. In huis is Timber een heerlijke rustige tevreden hond. 

Timber

Omdat ik in de toekomst graag een pup van Timber wil heb ik officiële HD- en ED-foto’s laten maken. Gelukkig zijn deze prima in orde.

Ook zijn rug is op de röntgenfoto gezet en ziet er prachtig uit.

Wilt u meer weten over Timber, over zijn stamboom of heeft u interesse in Timber als dekreu; neem dan contact met mij op.

© Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Icon