Uitlaatservice

Zes dagen in de week ga ik samen met de uitlaathonden naar mijn eigen speelweide. Op de doordeweekse dagen heb ik een ochtend- en middaggroep. Vanaf januari 2021 ga ik ook op zaterdagochtend met een groep uitlaathonden naar mijn veld. Honden kunnen daar heerlijk rennen, spelen met vriendjes of juist lekker snuffelen. 

Wanneer je je hond mee wilt laten wandelen met de uitlaatservice, maken we eerst een afspraak voor een proef-wandeling. Ik kan dan zien hoe je hond reageert op mijn groep en op mij. Wanneer dit succesvol verloopt kunnen we afspreken op welke dagen de hond mee zal lopen. Ik kom de hond thuis ophalen en lever hem/haar na de wandeling ook thuis weer af. We zijn ongeveer 5 kwartier tot 1,5 uur op het veld aanwezig.  

Honden mogen afhankelijk van het ras, mee wandelen, vanaf de leeftijd van 9 maanden. De honden dienen sociaal te zijn naar soortgenoten en naar andere mensen. De basis gehoorzaamheid dient in orde zijn om de veiligheid van uw honden en de anderen te waarborgen. Loopse teven zijn uitgesloten van de wandeling.

 

Omdat ik de honden niet te lang in de bus wil laten zitten haal ik alleen honden op in Bloemendaal, Overveen en een beperkt gebied in Haarlem. De honden worden vervoerd in een grote bus voorzien van airco, veilige kennels en meerdere elektrische ventilatoren. Het tarief van een wandeling is 15,50 euro. Momenteel zit de uitlaatservice vol. Ik neem helaas geen honden meer aan voor de wachtlijst. 

overzicht.jpg
trainingsveld.jpg
opvang 2.jpg