Uitlaatservice

Op de doordeweekse dagen ga ik samen met een groep honden naar een mooi natuurgebied. Meestal zijn we te vinden in de duinen maar als het heel warm is gaan we naar een bos. Honden kunnen heerlijk rennen, spelen met vriendjes of juist lekker snuffelen.

Wanneer je je hond mee wilt laten wandelen met de uitlaatservice, maken we eerst een afspraak voor een proef-wandeling. Ik kan dan zien hoe je hond reageert op mijn groep en op mij. Wanneer dit succesvol verloopt kunnen we afspreken op welke dagen de hond mee zal lopen. Ik kom de hond thuis ophalen en lever hem/haar na de wandeling ook thuis weer af. Een wandeling duurt ongeveer 5 kwartier. Alle honden hebben een oranje halsband om met veiligheidssluiting en mijn 06 nummer erop. 

Honden mogen afhankelijk van het ras, mee wandelen,  vanaf de leeftijd van 9 maanden. Het heeft mijn voorkeur dat de honden los mee kunnen lopen tijdens de wandeling. De honden dienen sociaal te zijn naar soortgenoten en naar andere mensen. De basis gehoorzaamheid dient in orde zijn om de veiligheid van uw honden en de anderen te waarborgen. Loopse teven zijn uitgesloten van de wandeling.

We wandelen in diverse losloopgebieden; duinen en bos. Omdat ik de honden niet te lang in de bus wil laten zitten haal ik alleen honden op in Bloemendaal, Overveen en een beperkt gebied in Haarlem. De honden worden vervoerd in een grote bus voorzien van airco, veilige kennels en meerdere elektrische ventilatoren. Het tarief van een wandeling is 15,50 euro

© Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Icon